Το νέο μας ιατρείο

Σας ενημερώνουμε ότι μεταφέραμε το γυναικολογικό- παιδιατρικό μας ιατρείο το Δεκέμβριο 2023 επί της Λ. Κηφισίας 64, Μαρούσι.

Το νέο ιδιόκτητο ιατρείο μας είναι ευρύχωρο στα 130 τμ και ανακαινίστηκε με σύγχρονη τεχνολογία. Στεγάζεται σε σύγχρονο γραφειακό συγκρότημα, επί της Κηφισίας, μετά τον κόμβο της Αττικής Οδού, πλησίον του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και κοντά πλέον στο Ιασώ.

Η πρόσβαση είναι εύκολη και με αστική συγκοινωνία και τον Προαστιακό. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα οικονομικά πάρκινγκ πέριξ του Ιατρικού Κέντρου αλλά και πολλές ελεύθερες θέσεις στους γύρω δρόμους μετά τις 4-5 το απόγευμα, όταν κλείνουν πολλά γραφεία και επιχειρήσεις.

Κλείνουμε με συγκίνηση 21 χρόνια παροχής ποιοτικής ιατρικής στην Αθήνα και συνεχίζουμε, λίγο βορειότερα, σε έναν εξαιρετικό χώρο σε κομβική θέση, με μία υπέροχη αίσθηση δημιουργίας και απόλυτη προσήλωση στο λειτούργημα μας

Στις επόμενες εβδομάδες θα ενημερώσουμε με emails / sms/ viber όλο το πελατολόγιο μας από 20ετίας για το νέο ιατρείο μας, παραπέμποντας σε αυτή την ιστοσελίδα- link. Εννοείται ότι θα ενημερωθεί και η σελίδα μας στο Facebook.

Σχολιάστε